OLUTKUVAILUT


Olutkuvaukset

Brown Ale 5 %
Perinteinen britti Brown Ale on saanut pienen twistin jenkki Azacca-humalasta. Brown Alemme on maistuva astetta tummempi janojuoma karamellimaisilla vivahteilla.

Vehnä 5,1 %
Saksalaistyylinen hieman tummempi urweisse-tyyliin vivahtava vehnäolut. Mausta löytyy saksalaisvehnälle ominaista banaanisuutta ja pehmeää maltaisuutta.

Bärliineri Goes Marja Berliner Weisse 4,2 %
Maustoimme perinteisen berliner weisse -tyylisen Bärliinerimme tällä kertaa kirsikoista, karhunvatukoista ja vadelmista itse puristetulla mehulla. Marjaisan hapan herkku!

Ahjo Dubbel 6,9 %
Belgihiivalla käytetty tumma ale, jonka valmistuksessa on käytetty hieman savumallasta. Pehmeä, paahteinen karamellisuus kruunaa kyseisen komeuden.

Punakaartilainen Red Ale 5,3 %
Rukiilla ryyditetty täyteläinen ja pehmeä red ale.

Santarmin Saison 6,5 %
Raikas ja mukavan rapsakka belgialaistyylinen saison Pasific Gemilla ja Columbuksella humaloituna.

Salaliitto Stout 5,6  %
Kuivan paahteinen, kevytrunkoinen ja maukas stout.

Mini-Stevari Session IPA 4,6 %
Luonteeltaan kepeähkö ja rapsakka. Kantaa mukanaan Columbusta, Admiralia, Warrioria ja Taihekea.

APA 5,7 %
Rutkasti jenkkihumaloitu American Pale Ale, jossa humala iskee kuin erikoisjoukot konsanaan. Napakalla ja varmalla otteella. Humala-agentteina toimivat Azacca, Mosaic, Cascade, Columbus ja Amarillo.

Kölssi 4,7 %
Janojuoma vertaansa vailla! Sopiva määrä katkerohumalaa taittaa maltaisen pehmeyden. Oma versiomme kölniläisestä Kölschistä.

Witti Witbier 5,5 %
Appelsiinin- ja veriappelsiininkuorella maustettu belgityylinen vehnäolut kesäpäivien ratoksi. Mukavaa hedelmäistä pehmeyttä ja pientä mausteisuutta.

Mustalista Imperial Stout 10 %
Täyteläinen ruokosokerilla maustettu imperial stout, jonka maussa löytyy suklaisuutta ja kevyttä kahvista paahteisuutta.

Siideri 4,5 %
Kuiva ja kirpsakan raikas omppusiideri kulautettavaksi vaativaankin siiderisuuhun.