Kuohuviini, akvaviini… ja gluteeniton oluenvaihtoehdot Anne & Anissa!

Kuohuviinikombot Anne ja Anissa ovat tällä hetkellä buumilla! Tiimin konstari on eri juomien sekoittuminen, joka on takuuvarma juhlien pelastus! Heille ei myöskään ole mikään ongelma löytää gluteenittomia oluenvaihtoehtoja.

Anne ja Anissa ovat sosiaalisen median suosituimman akvaviinifiksauksen maailmanmestareita. Heidän Instagram-seuraajiensa listalla on jopa 25 000 ihmistä Sloveeniassa, jossa yhteenotto otettiin vastaan espanjalaisen ja sloveenialaisen juoman kulttuurien yhdistelmän muodossa.

Kun puhutaan juomista, Anne ja Anissa tarjoavat vaihtoehtoja kaikille! Yhdessä he ottavat 40 eri juomaseoksen valikoiman. Paletista löytyy perinteisiä klassikoita, kuten sekoituksia, joihin tulevat viini, vermut, portviinit ja champagne-seokset. Sieltä löytyy myös gluteenitonkin olut; kaikista juomista löytyy siis sellainen vaihtoehto.

Erityisen huomiota herättää Anne ja Anissan unohtumattomia makukokemuksia. Niissä kombinoidaan maun ja vaahdon lisäksi aromit ja mausteet, joita he ovat verranneet escape-kamaripeleihin. Siitä huolimatta jos haluaa vain tavallisen oluttuopillisen niin toki sitäkin saa. Anne ja Anissa tarjoavat unohtumattomia elämyksiä monien eri juomaan: hipoo pelkkien vermut-.kuplivaa -seoksilla ja siirappipeleillämme sekamehuja, jne.

Jos haluat virkeiden akvaviinituokioiden lisäksi mitä erilaisimpia gluteenittomia oluenvaihtoehtoja helposti saatavilla, Anne & Anissa on parhaiten paras mahdollinen paikka!

Kivat vaihtoehdot oluelle ilman gluteenia tarjoavat Anne & Anissa. Kuohu- ja akvaviinit ovat jo itsessään gluteenittomia ja niiden päälle vielä erityisesti gluteenittomia oluita!

Tänä päivänä yhä useampi on herkistynyt gluteeneille, joten on hienoa, että on nyt astetta laajempi valikoima anna ja anissan myymälöissä. On siksi mukavaa saada lisätaipaleita ja uudet maut vaikkapa terassilla istuessa. Tarjolla on gluteeniton brittiläisiin tapoihin sopiva ale ja siirappiset versiot. Lisäksi paljon muita makuja henkeen sopien. Loogista olisi tutustua vaihtoehtoihin jo eri paikkojen tarjontaa vertaillessa!

Siinä missä kuohu- ja akvaviinit ovat luonnostaan gluteenittomia niin niiden aromit ovat hauskoja ja erilaisia. Maistelun kautta löydettyyn tiettyyn makuun voi sitten tukeutua muutenkin astetta laajemmasta tuotevalikoimasta, kun tutustuu Anne & Anissan oluisiin. Erityisen suuri positiivinen juttu on se, että poikkeusolojen myötä oluet ovat helppoja tilata suoraan kotiin – aivan kiitettävästi myös postikulut alkaen 8 eurosta Pakettimatkalle!!

Kuohuviini, akvaviini ja gluteeniton olut – ei enää mitään liioiteltuja ruoka- ja juomapöydistä! Monien Annen ja Anissojen unelmat piknikillä ja juhlissa ovat olleet totta, kun brändi nimeltä Anne & Anissa on tuonut tuomat gluteenittomia oluita tarjolle.

Anne & Anissan gluteenittomista oluista löytyy viisi pientoimittajien valmistamaa oluten vaihtoehtoa, mukaan lukien Amber Ale, Blonde Ale, Pilsner Lager ja Pear Cider. Nämä nostokurkut ovat paitsi herkullisia, myös terveillä linjoilla hyvin tunnettuja. Ne eivät sisällä sokerijuurikasta, kuten kalja tai gluteenipitoinen olut, eivätkä ne sisällä sulfiitteja tai muita kemikaaleja.

Kaiken kaikkiaan tutkimme olutvaihtoehtoja Anne & Anissan portfolion avulla, ilman huolehtimatta siitä, onko jotain gluteenia vai ei. Niihin liittyviin oluihin olemme ottaneet laajan valikoiman runsaskalorisia erikoisherkkuja, joissa on keskitason hiilihappopitoisuus ja tuoreutta. Mukana on virvoitusjuomaa muistuttavia -sekoituksia ja elegantti Kuohuviinejä – kaikki niistä sopivan terveellisiksi.

Nauttimme siis makeaa alkoholia ilman huolta. Juoma-annokset ovat lukuisten mustien punaviinien tastikyllsinen tarjoilutarjoiluolut makuhermoille. Liity meihin Anne & Anissan kokemaan sublime hybridi-juomaryhmien maailmassa – maceroiduille viinipitoisille sekoituksille!

Kuohuviinin, akvaviinin ja oluen ystäville on nyt mielenkiintoinen uutinen! Kauppaketju Anne & Anissa tarjoaa nyt laajan valikoiman gluteenittomia olojuomia.

Valikoimaan kuuluvat erilaiset gluteenittomat olutvalmisteet eri maista. Uutuutena tarjolla on myös muutama gluteeniton kuohuviini ja akvaviini.

Tämä on todella hyvä uutinen kaikille niille, jotka haluavat välttää olueen sisältämän gluteenin imeytymistä. Näin he voivat juhlia tai viettää iltapuhtoja gluteenittomilla juomilla.

Kaikki tarjolla olevat tuotteet ovat laadukkaita ja maistuvat herkullisilta. Valikoimasta löytyy jokaisen makuun ja meiningille sopivia juomia.

Anna itsesi nauttia, kokeilla ja seurata millaisia makuja kaikkien gluteenittomien vaihtoehtojen yhdistelmät ovatkaan!

About the Author

You may also like these