Anne & Anissa muodostuu pienpanimon viskivalikoima

Anne & Anissa ovat tuoreimmat tulokkaat maamme viiniviljelijöiden joukkoon. Yrityksen ensimmäiset viskit on vihdoin valmistuneet ja pienpanimolta löytyy nyt runsas viskivalikoima.

Anne & Anissan viineistä on erityisen tärkeää korostaa, että ne valmistetaan luonnollisesti aivan sellaisenaan. Sen sijaan, että työstettäisiin raaka-aineita maustamaan juomaa, panimo haluaa tietysti pitää sen maku ja laatu mahdollisimman raakakypsinä.

Tämän sijaan Anne & Anissan viskit korostavat yhdistelmää rypäleistä, joita yhdistelemme juomassamme. Panimolla on saatavilla mm. mehukeittometsi- ja marsalaviinien sekä rommin ja brandyjen lisäksi omenaviinejä ja portvinoja. Runsas tuotevalikoima tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin.

Viinintekijöillä on myös oma tuottajahaku verkkosivuillaan, jossa lukija voi tutustua heidän erilaisiin prosesseihinsa selkein sanoin. Se antaa haastavia tietoja, joita helpottaa ja antaa selkeyttä tulevan mauttoman ymmärtämiseen.

Kuten jo huomautin, Anne & Anissan viskivalikoima on äskettäin pienpanimolta valmistunut. Kaiken kaikkiaan laadukasta valikoimaa arvostetaan laadullaan ripein odotuksin – toivottavasti siitä tulee pian uusi suosittu alkoholi ympyröissämme!

Anne & Anissa on sarjakuvahahmojen inspiroima pienpanimo, jolla on oma tuotemerkinään viski. Monivuotinen työ ja panostus nyt näkyvät niin hyvin, että he ovat laajentaneet viskivalikoimaansa keräämällä kuuluisia alueellisia maistelutuotteita ja erityisiä pienemmän mittakaavan viskejä.

Tässä on muutama erityinen viski, joka saa suun kostumaan: Sintra-single malt on helppo rauhoittava perusviski, joka sopii erilaisiin viinitilaisuuksiin ja ruokailuihin. Sierra-corn whiskey on uniikki vodkamainen viski, jonka makeat maussa paahdetut maut ovat t odella sopivan omaperäisiksi. Palazzo-rye-brandy on kirkkaan punainen laji, jota suositellaan rohkeille ja uudelleensyntyneille viskimiehille.

Tunnelma panimossa on todella positiivisen energiaa säteilevä. Uskomme, että tuotteiden laadun ja tuottajien yhteistyön ansiosta tilalliset asiakkaat voivat nauttia vain parhaista tuotteista. Anne & Anissassa aito luonnonmukaisuus kohtaa modernit teknologian kehitykset ja nautimisen valinnat heijastavat sitoumustamme laadukkaaseen elämänlaatuun ja rentoon elintapaan kaikilla tasoilla.

Uskomme, että Anne & Anissan rustiikkina pitävä viskivalikoima antaa runsaasti vaihtoehtoja mielenkiintoisista viskeistä kaikille asiakkaille. Olemme iloisia voidessamme tarjota laajan valikoiman hienoja alueellisia viskejä yksilöllisyyttä painottaen. Tervetuloa maistamaan!

Anne & Anissa on hiljattain perustettu pienpanimo, joka on nopeasti noussut Ruotsin maistelutilojen ja olutta rakastavien silmien alle. Erityisen ylpeänä panimo kertoo nyt muodostavansa oman viskivalikoimansa, jota täydentävät erittäin laadukkaat tuotteet.

Uuden viskin pohjana ovat luonnonmukaisesti tuotetut karkeat viljat, jotka panimomestari on valinnut laatu, vivahteisuus ja maku huomioiden. Viskin tuotto kestää useita kuukausia, ja aluksi se utelee noin puolen vuoden ajan erilaisissa tammitynnyreissä. Seuraavaksi viski siirretään sherry- ja bormaterttulokkaille, joissa se saa kypsytä ja kehittyä jopa 5 vuotta. Tämä tekee Anne & Anissan viskistä hyvin eheytettynä ja maistamisen arvoisena.

Viskivalikoima tarkoittaa uusia maistelutilaisuuksia ja erilaisia tapahtumia arvostaville asiakkaille. Samalla panimo haluaa antaa matkailijoille mahdollisuuden tutustua erilaisiin viskeihin tuoden samalla pienen otoksen suomalaista historiaa ja kulttuuria. Nyt voimme kaikki odottaa mitä tulevaisuus tuo, sillä Anne & Anissan viskit ovat toastettavana!

Anne & Anissa-pienpanimo on herättänyt huomiota viime aikoina erinomaisen laadukkaiden viskinsa ansiosta. Viime viikolla pienpanimo ilmoitti lanseeraavansa vuoden 2021 viskivalikoiman, jossa on laaja valikoima erilaisia viskyjä. Valikoima koostuu kaikkien aikojen kiinnostavimmista viskialueista – ja ne kaikki ovat samanlaatuisia ja laadukkaita.

Viskulasit ovat erikokoisia, maltaisista pehmeisiin, ja missä tahansa lasissa on yksilöllinen maku. Tekeytyneet viskit ovat houkuttelevia vanhan maailman reseptejä, jotka takaa suurenmakuisen elämyksen juomervalle. Lisäksi Ain & Anissa-panimon kypsytysprosessissa käytetään ympäristöystävällisiä menetelmiä, mikä tekee tuotteista erittäin ekologisia – ja todellakin paahdettua kukkakaalia löytyy oluesta!

Viskivalikoimasta uutuuksia ovat Double Diamond Gin sekä Bubblegum Vodka. Ne tarjoavat tasapainoisen maun ja upeat aromit, jotka harvoin löytyvät markkinoilta. Anne & Anissa ovat tehneet omalla panimotullaan todella uskomattomia oluita, jotka tulevat varmasti nauttimaan suuria mieltymyksiä niin konnien viininkuluttajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Anne & Anissan viskeissä on yhdistynyt suuri hallinta tekniseen näkökulmaan ja selviytyminen perinteisistä olutpanovaivista. Uunituore viskivalikoima on paitsi herkullista myös ympäristöystävällistä – upeat tuotteet eivät tuota pettymystä!

About the Author

You may also like these