Tervetuloa Helsingin yöelämään

Helsingin yöelämä on tavallisesti erittäin vilkasta. Suomen pääkaupunki Helsinki tarjoaa muun muassa viihdyttävää livemusiikkia vuoden jokaisena päivänä. Livemusiikkia pääsee kuuntelemaan esimerkiksi seuraavissa paikoissa: Apollo Live Club, Tavastia-klubi, Bar Loose, Boothill Rock Klub -baarissa sekä Musta Kissa- että Ravintola Juttutupa -baareissa. Helsingistä löytyy myös viihdyttäviä discotanssi-klubeja.

Viihdy Helsingin laadukkaissa baareissa ja yökerhoissa

  • Ravintola Teatteri

Ravintola Teatteri tarjoaa mukavaa ravintola- ja lounge-pub -tunnelmaa. Teatteri kuuluu Helsingin suosituimpiin klubeihin, josta löytyy täydellinen yökerho VIP-alueineen. Ravintola Teatterista saa myös herkullista lounasta laadukkaine viineineen sekä perinteistä baari- että grilliruokaa. Tulet siis viihtymään todella mukavassa ja laadukkaassa ympäristössä. Kesällä käytössä on myös iso ulkoterassi. Ravintola Teatteri palvelee osoitteessa Pohjoisesplanadi 2, Helsinki.

  • Milliklubi Bar & Disco

Milliklubi Bar & Disco on yökerho, josta löytyy mahtavaa dj- ja livemusiikkia, Asiakkaiden makuun ovat myös ihastuttavat discovalot, viihtyisä baari juomineen ja luolamaisen hämyisä, mutta trendikkään tyylikäs istuma-alue, joka sopii täydellisesti yökerhon kutsuvaan tunnelmaan. Suosittu yökerho löytyy osoitteesta Kaivokatu 12, 00100 Helsinki.

  • Kaivohuone

Kukapa ei olisi kuullut Helsingin Kaivopuistossa sijaitsevasta Kaivohuoneesta. Kaivohuoneella on kolme upeaa juhlasalia, viihtyisä oleskelutila pöytineen, tuolineen ja sohvineen. Kaivohuone on erittäin suosittu tilausravintola ja yökerho, jonka positiivinen maine vetää puoleensa niin paikallisia kuin myös turisteja. Viihtyisä ravintola sijaitsee aivan meren rannalla. Kaivohuoneen on suunnitellut tunnettu ja arvostettu Arkkitehti Carl Engel. Kaivohuone odottaa vieraita osoitteessa Iso Puistotie 1, Helsinki.

  • Baarikärpänen

Baarikärpänen on erityisesti opiskelijoiden ja nuorten aikuisten suosikki, mutta asiakasystävälliseen paikkaan ovat tervetulleita kaikki iästä riippumatta. Paikan rento tunnelma ja ystävällinen henkilökunta saa ansaittua kiitosta vuosi toisensa jälkeen. Paikassa on oma tila karaoken laulajia varten ja mahdollisuus saada rannekkeen avulla juomaa puoleen hintaan. Lue lisää baarin omilta nettisivuilta. Baarikärpänen löytyy osoitteesta Pohjoinen Rautatiekatu 21, Helsinki.

  • Tavastia Klubi

on aito helsinkiläinen rock-klubi, josta voi bongata myös tunnettuja kasvoja, kuten artisteja, näyttelijöitä ja taiteilijoita. Paikkaa sanotaan Helsingin parhaaksi rock-klubiksi ja paikan päältä on tullut myös televisiossa ja internetissä nähtyjä konsertteja. Tule kuuntelemaan viihdyttävää pop-, indie- ja rock-musiikkia yksin tai ystävien seurassa. Tavastia Klubi ottaa asiakkaan tervetulleena vastaan osoitteessa Urho Kekkosen katu 4, Helsinki.